vrijdag, december 16, 2011

Bedankt Secret Santa!

Hij is te vroeg, maar wat belangrijker is, hij is geweest. Hoera! Lang leve Secret Santa en lang leve Tess die dit toch maar weer mooi op poten heeft gezet. Er was even paniek bij het zien van mijn pakje. Zo'n gerafeld postpakketje, dat kan onmogelijk het werk van de Kerstman zijn?

Bpost, what have you done?

Natuurlijk had de Kerstman dat niet zo bedoeld. Meer nog, hij had het onheil gelukkig zien aankomen en de cadeautjes voor de zekerheid in bubblewrap verpakt.Thanks Santa! Drie pakjes, hoe tof! Een plezant boekje om te gaan foerageren, anijssnoepjes en ...

3 cadeautjes

Hetgene waar we instant plezier aan beleefden was het 'poeder om tijgers (en allicht ook zombies) op afstand te houden'. Zo'n welriekend kruid dat er in zit, niet te doen. Ik zou wel kunnen zeggen welk kruid, maar dan kunnen die tijgers en zombies er zich tegen wapenen, en dat kan ook niet de bedoeling zijn.

Anti Tijger Poeder

En kijk, de Kerstman heeft er nog een hoogstpersoonlijk briefje bijgestoken ook. Blijkt het toch wel om de Kerstvrouw te gaan zeker. Nee, die verrassende wending had ik ook niet zien aankomen, wie had dat gedacht! Nogmaals merci.

Briefje van de Kerstman

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...