vrijdag, november 25, 2011

3 x foodie slaapzak

Breng iets op de markt dat afwijkt van de norm en er is gegarandeerd een publiek voor. Geweldig nieuws, want dergelijke zaken zijn niet zelden matig tot hilarisch grappig. Zo lopen er zo zonder enige twijfels ouders rond die, bij het zien van zo’n ‘kweetniehoeschattig’ slaapzakje in de vorm van een erwtenpeul, direct helemaal verkocht zijn. Neem het ze maar eens kwalijk, want geef toe… dat kindje ziet er toch echt om op te eten uit!

Kleine kindjes worden groot dat spreekt voor zich, en als je eenmaal in een ‘foodiebag’ geslapen hebt wil je niets anders meer. Godzijdank dat een of andere onverlaat op de proppen is gekomen met een slaapzak in de vorm van een pizzapunt. De wereld zou niet compleet zijn zonder. Wat slaapcomfort betreft zou ik trouwens wel opteren voor een ‘thick crust pizza’.

Aah, de geelvintonijnslaapzak! De ideale keuze voor een wereldbewust iemand met een uitgesproken mening over slaapzakken in de vorm van eten en wat heb je zo meer. Te koop in een ‘webshop near you’ voor een luttele 80 dollar. Voor de pizza tel je zo maar even 300 dollar neer, maar die is wel met extra ansjovis.

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...