maandag, september 19, 2011

Electrolux Experience Centre

Een beetje bedrijf beschikt over een ruimte waar het bezoekers kan ontvangen. Doorgaans betreft dat een showroom, maar Electrolux gaat met zijn ‘Experience Centre’ een stapje verder. Het spreekt voor zicht dat het nieuwe gamma producten van zowel Electrolux, AEG en Zanussi er tentoongesteld staat, waaronder enkele coole volledig uit plexiglas opgetrokken modellen. Deze laatste geven je een mooie inkijk wat er nu juist in zo’n toestel gebeurt nadat je ze in werking stelt. Nog niet overtuigd, bezoek dan de 3D bioscoop, ongetwijfeld één van de toppers van het ‘Experience Centre’.


Voor wie bij dit alles nog een tikkeltje op zijn honger blijft zitten is er het kookatelier dat plaats biedt aan 12 enthousiaste kookfanaten. In de toekomst zullen hier allerhande workshops gegeven worden, gaande van basistutorials voor de nieuwe Electrolux gebruiker, tot Masterclasses met chefs zoals Bart de Pooter van Pastorale (**). Hierover kan je alles terugvinden op de webstek CookingClub.

Het Experience Center is vanaf september vrij toegankelijk op maandag tot vrijdag van 10 tot 18 uur. Op zaterdag sluiten de deuren een uurtje vroeger. De hele keet afhuren, dat wil zeggen 3D cinema, vergaderlokalen, loungerestaurant, ontvangstreceptie en kookatelier is trouwens ook een optie. En dat is exact wat het bedrijf voor ons nobele (food)bloggers gedaan had, kwestie van er een beetje rugbaarheid aan te geven. Ik keek mijn ogen uit, en liet me de verschillende hapjes welke door Electroluxambassadeurs bereid werden smaken.


Toen er een glas sneuvelde en de ‘Ergorapido 2 in 1’ werd bovengehaald, een draadloze stofzuiger en kruimeldief in 1 uitvoering, was ik toch even onder de indruk! Handig, functioneel, en –niet onbelangrijk - het spel leent zich volgens mij perfect om een potje "I want to break free" van Queen te playbacken. ’t Is dat we al een stofzuiger hebben, anders was dit een ideaal vroeg kerstcadeau.

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...