woensdag, augustus 17, 2011

'Jack Box Revelation'

Vanaf 22 augstus tot 14 oktober te koop in de betere slijter in jouw buurt: de limited edition van de Jack Daniel's & Coke blikjes. Liefhebbers van deze Amerikaanse whiskey zijn niet zelden te vinden voor een vuige streep rock 'n roll, wat reden genoeg is om een samenwerking met de rockers van Black Box Revelation aan te gaan.

De rockers hebben - hoe kan het ook anders - een nieuwe single genaamd 'My Perception' te promoten, wat direct ook de aanloop naar de release van de zelfgenaamde derde langspeler is welke op 3 oktober uitkomt. De plaat werd eerder dit jaar in het verre LA opgenomen onder het toeziend oog van Alain Johannes en is vanaf drie oktober te koop in de betere platenzaak om de hoek.

En laat die nieuwe plaat nu net de inzet zijn van de gehele "Jack Daniel's meets Black Box Revelation" marketingstunt. Koop je een sixpack dan maak je immers kans om één van de 100 platen te winnen die worden verloot. Een gelukkige rocker mag trouwens thuis 'Dré Steemans spelen' en alle stoelen aan de kant zetten, want wie de hoofdvogel afschiet krijgt het jonge geweld Jan en Dries over de vloer voor een privé optreden. U moest al aan het drinken zijn!

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...