maandag, juni 06, 2011

Studentenhaver

Euhm ja, mag ik schaamteloos die 'No Shit, Sherlock Award' kapen en vervolgens met plezier overhandigen aan de vriendelijke mensen van Colruyt? Niet meer dan normaal dat je informatie betreffende allergieën op de verpakking van je etenwaren zet, maar overdrijven is toch wel een tikkeltje belachelijk, niet?


Iemand met een notenallergie zou toch moeten weten dat er in studentenhaver noten zitten. Indien niet, dan is de doorzichtige verpakking toch een weggever zou je denken. En de slechte verstaander kan voor de zekerheid nog altijd even de ingrediëntenlijst checken. Maar als je na dat alles nog steeds de 'allergenen' waarschuwing nodig hebt - uiteraard iets van de fabrikant om zich in te dekken tegen eventuele schadeclaims - dan lig ik er echt niet van wakker dat je plots kortademig wordt en gemene uitslag krijgt. Idiots!

2 opmerkingen:

Sylvie zei

Hé ja, uit mijn periode van de handleidingen bij Linea kwam ik soms nog wel grappigere 'waarschuwingen' tegen, die er verplicht moesten in staan. Ik veronderstel dat dit ook zo'n 'verplicht' geval is.

Ruth zei

Ciao Sid! Ik geloof dat de extra "allergenen"-waarschuwing inderdaad een verplicht nummertje is. Eentje waarvoor consumentenorganisaties - ik noem geen namen - trouwens ook ijveren. En... meestal is het echt wel nuttig. :)

Smakelijk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...