donderdag, maart 10, 2011

Coolinary / Qlinaria = persvoer

In amper vijf dagen tijd twee keer de 'nationale pers' halen, en dat met iets wat uiteindelijk gewoon een 'hobby' is, dat is wel een beetje plezant. Niet dat ik er op zat te wachten, maar die sms'jes en mailtjes in de trant van "gij weet toch dat ge in De Morgen Magazine staat" en, "Allez, nu staan jullie weeral in Het Laatste Nieuws", waren dat evenzeer.


Zaterdagochtend. In De Morgen Magazine stond een beknopt overzicht van enkele uiterst te genieten foodblogs. Eerste in het rijtje was, overbodig tromgeroffel, Coolinary. Leuk, zeker als je weet dat er in België tal van foodblogs (vooral receptenblogs) zijn die een veelvoud lezers halen dan mezelf. Misschien toch maar eens wat meer receptjes posten, en het compact fototoestel terug vervangen door de flink uit de kluiten gewassen Canon, zodat alles terug in evenwicht is. Ook leuk, collega bloggers Filet-Pur ontdekken, wat zeer zeker de moeite is!


Woensdag. In het regionale overzicht van Het Laatste Nieuws komen de geweldige Smaakmakers alsook het barbecueteam Qlinaria waar ik deel van uitmaak aan bod. De reden uiteraard onze deelname aan het wereldkampioenschap barbecue in Duitsland. Bescheiden en slechts een tikkeltje ambitieus. Nee dat telefonische interview heb ik goed doorworsteld.
Indien ook u per toeval van de geschreven pers bent, en zich jammerlijk in de vergeethoek gedrumd zou voelen, geen nood! Ook voor u maak ik met plezier wat tijd. Toffe mens ik!

3 opmerkingen:

Simone zei

Nou gefeliciteerd door al die publicaties! Leuk hoor... Ik ook werd op je blog gewezen door Belgische vrienden van ons... Je ziet maar hoe dat allemaal gaat rollen!

Sarah zei

Zo cool he!

Sid Frisjes zei

Tot over de landsgrenzen... plezant!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...