maandag, december 07, 2009

Win een Stick-It

De Sint is geweest, hoera! Naar goede gewoonte kunnen we weer een tijdje verder wat chocolade mannetjes en speculaas betreft. Een chocolade Y was er ook dit jaar niet bij, maar dat ben ik zo ondertussen wel gewend. Verder had de Sint ook nog enkele leuke Stick-Its bij. Dat zijn trendy plankjes met 45 of 90 gaatjes, waarop je hapjes gemakkelijk en op een originele manier kunt presenteren.Omdat Coolinary ook een beetje van Sinterklaas mag spelen, kan ik één wel heel braaf culinair kindje blij maken met een Stick It met 45 gaatjes. Ideaal om de komende feestdagen je aperitiefhapjes mee te serveren. Reactie in de commentbox of een mailtje naar SidFrisjes@gmail.com lijkt me voldoende. Veel succes!

11 opmerkingen:

Lesley zei

Ik had er nog niet van gehoord, maar ziet er ontzettend leuk.
Ik heb nog wel plaats in mijn kast vol potjes en schoteltjes voor aperitiefhapjes ;-)

Sylvie zei

Twee keer geluk is misschien een beetje veel, maar we doen mee voor de gezelligheid hè!

rozebril zei

Ik doe ook mee!

Tine zei

Ziet er heel leuk uit, zo'n Stick It kan ik perfect gebruiken voor een kotfeestje en kan de mama gebruiken als er in het weekend feestjes thuis zijn!

De Gebroeders zei

Helaba,
Net terug van ATP(http://www.atpfestival.com/events/nightmare2009.php)en alweer fris klaar met mijn armpjes wijd open om een stick-it (up your ...?) in ontvangst te nemen.

grtz & rspct

Tom

Silke zei

Tja wie wil nu geen stick it... Ik zag ze onlangs in de kookwinkel.. maar vermits de echtgenoot een rekening van 95 euro al hoog genoeg vond hoop ik dat Sid mij een beetje gelukkig maakt?

Mii zei

Wij zijn nog niet zo lang geleden verhuisd en in onze keukenkasten bevinden zich vooral basics, dus voor een Stick-it is er zeker nog plaats.

Jouw eeuwige fan

Mii

charlotte zei

Oh wat zou me dat plezier doen, ben er al een tijdje naar opzoek, gezien op filmfestival Oostende
Ik sta nl in voor sponsoring, degustaties en evenementen en maak heel dikwijls pralines van mousse de canard in maanzaad en die zouden daar perfect in passen
Kan je dit kindje blijmaken aub

thanks

Sarah zei

Oh damn ik zie dit nu pas, kan ik nog meedoen? Hoewel ik vind dat zo'n stick it ook perfect naast jouw nieuwe boretti zou passen natuurlijk!

Sid Frisjes zei

Geen vrees Sarah, je naam is mee in de hoed gegaan. Verder is er een winnaar uit de bus gekomen en die naam komt dra in een nieuwe post.

charlotte zei

nog niets ontvangen. Alvast zalig kerstfeest

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...