dinsdag, december 16, 2008

2008 en hoe het met die voornemens zat.

Even terug gaan piepen naar mijn post van 4 januari 2008 met daarin enkele goede voornemens, kwestie van te zien aan welke ik me al dan niet een beetje heb kunnen houden. Valt het mee, valt het tegen... het verdict!

* Het huis is niet af, daar zat het wachten op een bouwvergunning voor iets tussen. Alles volgens de letter van de wet doen heeft zo zijn nadelen maar, wij zijn geduldige mensen en maken ons daar niet druk om. Desondanks we er nog geen mensen hebben kunnen ontvangen herinner ik me wel dat ik op een werkdag samen met Sven er een pintje heb gedronken. Toch al een begin als je het mij vraagt.

* Smaken Verschillen, daar heb ik eigenlijk weinig aan gedaan en het verval van Myspace zal er wel voor iets tussen zitten. De receptjes die ik nog niet gepost heb (Zornik, Hitch, Jerboa, ...) zal ik in 2009 wel posten. Zowaar een eerste voornemen.

* Drink rode wijn! Een half jaar cursus en het is zover. Ik lust rode wijn.

* Een Boretti kopen. Check. Een volle meter kookplezier in een zwarte hoogglans uitvoering staat ergens in een stoffig magazijn op ons te wachten.

* Ook in goede restaurants heb ik gegeten. Zowel in België als in New York en in Barcelona. Niet altijd de restaurants die ik voor ogen had maar toch... goede restaurants. Volgende week maandag eten we zelfs onze eerste sterrenmaaltijd. In Amsterdam godbetert. Ik ben heel benieuwd wat men ons in restaurant Yamazato, de enige Europese sterrenzaak met traditioneel Japanse keuken, zal voorschotelen.

* Van die oesterzwammen is er niks in huis gekomen. Wat een boecht.

*Oh ja, einde 2008 gaat de teller bij foodrank terug op 0. Zoals het er nu naar uitziet sluit ik het jaar af op een vijfde plaats in de reeks foodblogs. Niet slecht.

2 opmerkingen:

Sarah zei

Inderdaad, niet slecht! Dat je zo mag verdergaan in het nieuwe jaar.. en veel plezier in A'dam!!

Sid Frisjes zei

A'dam, A'pen en T'hout heersen. Volgens jaar zal ook wel ok worden gok ik zo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...