donderdag, oktober 30, 2008

Comme Chez Soi

Een tijdje terug won ik een wedstrijd georganiseerd door Valio Vache Bleu en Pyrex en mocht ik een workshop volgen met niemand minder dan Wout Bru. Dat zal helaas niet doorgaan gezien de de uitgeweken kempenzoon net iets te weinig tijd heeft. Jammer eigenlijk want ik had het graag eens met hem over een van zijn "jeugdlieven" gehad.

Reden om te treuren heb ik niet want de wedstrijdorganisatie is met een andere prijs op de proppen gekomen. Eentje om U tegen te zeggen zelfs. Op 21/11 mag ik namelijk van half 10 tot half twee in de keuken gaan staan van het vermaarde restaurant "Comme Chez Soi" en dat is verdorie iets waar ik lichtjes nerveus van word. Geen idee wat men mij er gaat aanleren, wat ik wel en niet mag doen, hoe ik het er vanaf zal brengen en wat de voertaal gaat zijn. Feit is wel dat ik in dezelfde keuken zal staan als Lionel Rigolet en wie weet loopt Pierre Wynants er nog rond. Damn, was het al maar 21 november. Nogmaals bedankt trouwens aan iedereen die gestemd heeft op mij.

6 opmerkingen:

Sarah zei

zo cool!!

E. Stilker zei

om lichtjes jaloers te worden ...

joris zei

Hola chick, Yves. We kunnen die dag mss een plaatske reserveren. Dan kunnen we de complimenten aan chef Yves overbrengen :-).

Sid Frisjes zei

complimenten dat de borden proper zijn zeker.

Anoniem zei

how! Dat is echt cool...
Misschien is het nog wel een betere prijs?
Ik zou het anders ook wel eens zo'n kans willen krijgen!...

Anoniem zei

Nogmaals proficiat è :)En dat je daar veel kikkerbilletjes mag klaarmaken (uhum). Ik ga vrijdag genieten van een gratis wellness-arrangement moehaha. Zal ietwat minder stresserend zijn als jouw vrijdagse activiteit, maar ik zal duimen en wens je veel succes en leerplezier! En trouwens, wat doe jij eigenlijk nog op FCF? ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...