vrijdag, september 26, 2008

Euromillions

Geen idee hoe jullie je weekend doorbrengen maar nog enkele uurtjes aftellen en ik ben multimiljonair. Naargelang welke biljetje wint zal ik deze avond 13 miljoen (collega’s), dan niet 130 miljoen (alleen) rijker zijn. Ondanks het winnen van een gevulde wijnklimaatkast, 25 € met Win For Life, een Nutella ontbijt en een workshop met Wout Bru hoor ik mijn bankrekening zachtjes smeken om lottomiljoenen. Er zijn minder prettige vooruitzichten.

Maar waar kan dat geld allemaal voor dienen? Welke miljonairenstreken heb ik allemaal in petto?

* Om te beginnen zal het de keuzes bij het verbouwen alleszins een tikkeltje vergemakkelijken, verhuizen hoeft niet direct voor mij. Misschien een appartementje in New York of Barcelona kopen? Kwestie van er af en toe eens uit te kunnen trekken met vrienden.

* Een Lada Niva kopen! Ik denk dat dat het eerste wordt, vervolgens er mee leren rijden.

* Het kookboek “80 bites”, een reis rond de wereld in 80 gerechten in de praktijk omzetten en zoiets doe je uiteraard niet alleen! Coolinarylezertjes mogen gerechtjes aanstippen in het kookboek en … tromgeroffel… mogen mee op culinaire uitstap!

* “Solve world hunger” zit ook in de coolinaire sfeer dus dat mag ook op het lijstje komen.

* Last but not least… een kerstsingeltje opnemen. Iets over een kalkoen ofzo.

Lang niet zo extravagant als je het mij vraagt. Benieuwd hoe snel ik verander in een hatelijke yup als het straks zover is. Mental note to self… maandag niet vergeten te gaan werken.

2 opmerkingen:

Sarah zei

en, al vertrokken op multimuljonairsreis of hoe zit dat?

Sid Frisjes zei

Nee, zit nu in de studio met Regi :-)

17,80 € is ook geen slecht begin en de dromen waren sowieso onbetaalbaar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...