maandag, augustus 04, 2008

Pique nique nique nique...

Een hit van Soeur Sourire bovenhalen is enkel toegestaan als de titel van de post het toelaat. Ik denk het wel dus. Gisteren met een gezelschap van 9 gaan fietsen in het wondermooie "Scheldeland". Regen op de heenweg, regen op de terugweg maar tijdens het fietsen hebben de wolkjes hun behoefte netjes opgehouden.

Tijdens onze eerste stop hebben we een Italiaans flesje rosé met bubbels achterover geslagen, het moet niet altijd water zijn. Bij de tweede stop ter hoogte van de veerpont van Sint Amands werd het picknick pakket bovengehaald. Gepocheerde zalm, mangetouts, pasta met feta en zongedroogde tomaten, gazpacho van watermeloen, koude patatjes, komkommersalade en stokbrood... Zelden zulke jaloerse gezichtjes gezien, elke voorbijganger wou stiekem wel aanschuiven. Tussenstop drie was goed voor een Brugse Tripel en voor je er erg in had (2 tussenspurten en 1 col buiten categorie) zat de fietstocht erop.

Met enige trots toch melden dat ik zowel met de bolletjestrui van het bergklassement als met de groene trui van de sprintkoning naar huis ben gegaan. Het geel heb ik aan Josse Weyts moeten overlaten, al was die bij voorbaat gewonnen zo vooraan bij mama op de fiets.

's Avonds nog afhaalvietnamees gegeten (uiteindelijk precies Chinees) en Supernintendo gespeeld. Yep, zondag was een toffe dag.

2 opmerkingen:

Sarah zei

't was echt wel gezellig he!

Sid Frisjes zei

Inderdaad, dit zaterdag of zondag komen we weer op kamp in Borgerhout :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...