woensdag, augustus 27, 2008

Lekker wild doen

Niet dat we hier zwaar uit onze bol gaan, maar wel dat het schooltje maandag terug begint. Dat wil zeggen dat er 's ochtends weer tal van snotters met hun fietsje in mijn weg zullen rijden maar ook dat ik elke donderdagavond weer in de avondschool terug te vinden zal zijn.

Na lang twijfelen heb ik mijn derde jaar wijn gecancelled en vervangen door "wildbereidingen". Alles wat schattig en pluizig is en in het bos rondloopt zal ergens dit najaar allicht op mijn bord belanden. Niet dat ik zo'n vleeseter ben maar ik kijk er toch naar uit. 't Is trouwens ook weer op een donderdag en de hangijzers van de vorige module zitten er ook weer bij... pret verzekerd en uiteraard ook nieuwe recepten op coolinary.

Nog nieuws van het schoolfront... mijn vriendin mag de nieuwe lerares gaan uithangen op het Heilig Graf. Ze is er in geslaagd om op 24 uur tijd haar nieuwe baas te overtuigen haar aan te nemen, en haar oude om haar te laten gaan. Succes schat.

3 opmerkingen:

Sarah zei

Amai Ann! Het is dan gelukt?? Super! Ik wens je een prachtjaar toe! En u ook natuurlijk, Sid!
En als ik dan toch bezig ben, mezelf ook dan maar ;)

Anoniem zei

felicitaties alom! bank vooruit!

saartje zei

Het schooljaar... ook voor mij begint het weer... Ik ga wel voor de fotografie: kan ik beginnen fotograferen na mijn culinaire uitspattingen :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...