maandag, augustus 11, 2008

Champagne, Chef, Chef Ivan

En het weekend zit er weeral op, jammer maar helaas.

* De nacht van zaterdag op zondag mocht van mij gerust wat langer duren. Ik blijk namelijk een natuurlijke aanleg te hebben om champagne te verkopen. De Laurent Perrier vloeide rijkelijk (glaasjes, halve flessen, flessen en magnums), maar ook de whisky, rum, Baileys, tequila en Havannasigaren vonden gretig hun aftrek. Yep, ik stond aan het leukste standje van de Antilliaanse Feesten en mocht er nog champagne drinken tijdens het werken ook. 6 Havannas en een flesje rosé van Laurent Perrier hebben trouwens de overtocht Hoogstraten Oosthoven overleefd... feestje.

* Chef is niet meer! Het is te zeggen, Isaac Hayes is niet meer. Hayes (65) werd thuis naast zijn loopband aangetroffen, dood zo bleek later. Hayes scoorde indertijd met het geweldige "Theme from Shaft" en is bij het jonge volkje wellicht bekend als Chef uit de animatiereeks "South Park". Een rol waarvoor hij in 2006 trouwens bedankte nadat de serie op sublieme wijze le nouveau goeroe Tom "ik kan niet niet over den toog kijken" Cruise te kakken zette.

* Chef Ivan is niet meer! Het is te zeggen, Chef Ivan is niet meer terug te vinden in de keuken van restaurant Matizze. De kok en zijn ex-werkgevens zijn met een goed gevoel uit elkaar gegaan. Fijn voor hen.

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...