zaterdag, juli 26, 2008

It's time for webawards...

Je draait even je hoofd en voor je het ziet aankomen, knal... wordt je een stokje toegeworpen. In het gewone leven riskeer je dan gehospitaliseerd te worden, in blogosfeer daarentegen word je overladen met bloemenkransen, champagne en diens meer. Om maar te zeggen dat ik dankzij de lieftallige Sara volgende dingske op mijn blog mag zetten, de "Brillante Weblog Premio 2008".

Uiteraard had ik dit niet verwacht, de competitie was zo sterk en epo had ik al helemaal niet genomen. Mijn speech beperkt zich dan maar tot een welgemeende dankuwel!

Over naar de spelregels want "with great blogging comes great responsibility".

1/ De winnaars mogen het logo plaatsen.
2/ Plaats een link naar degene van wie je de Award hebt gekregen.
3/ Stuur de Award naar tenminste 7 andere bloggers, die door hun actualiteit, thema's en designs opvallen.
4/ Zet de links van deze sites op je blog .
5/ Laat een berichtje achter op de betreffende blog.


Over naar de orde van de dag dan maar, kiezen wie we een award toedichten en wie jammer maar helaas net uit de boot valt.

Sarah, dat spreekt voor zich. Vriendin van vriend .S, grafisch talent, amusante blogger, coole kookster en de persoon die er voor gezorgd heeft dat rode ruitjes hipper dan hip zijn. Schotelt u nog tot op het einde van deze Fantastische Feestmaand feestelijke taartpuntjes tekst voor.

Sara, omdat mij die vreselijke automomenten meer dan waarschijnlijk ook nog te wachten staan. Is persoonlijk schuldig aan het feit dat ik hier voor 7 bloggers op de loftrompet mag toeteren. Leuk om de dagdagelijkse beslommeringen te lezen van iemand waarvan wij vermoeden dat de roots ergens in de kempen liggen.

RozeMarijn: Eten, foto's... het zal wel geen raadsel zijn waarom ik daar regelmatig ga piepen. Lekkere foto's van mooi eten en omgekeerd. Meer moet dat echt niet zijn.

On food and wine: Once again, food & photography turns out to be an awardwinning combination. We'll put these "kudos" in English for all the obvious reasons.

Sloddervossen: Omdat het verlies op het vrij podium in JH de splinter zo'n 7 à 8 jaar geleden eindelijk verteerd is. Grappige stukjes tekst (fowiel) enzo van een koppel met roots in de kempen. Spekvriend is trouwens gitarist van het licht fantastische Jazzalude, een band die wij geen bigband mogen noemen. Een bigband dus.

Kinky de Beer omdat ie een post gewijd heeft aan Carter the Unstoppable Sexmachine (ooit een geweldige band). Maar ook omdat hij niet te beroerd is om een "familie-mok" te pikken uit de VTM gebouwen. Kans is klein dat ie op deze ahum award zat de wachten, waardoor de kans dan ook uitermate groot is dat ie daar lekker over kan liggen zeiken. Af en toe moet je risico's nemen denk ik dan.

Blitzkriegnoise & E.Stilker strijden allemaal om de laatste award maar wie verdient hem nu echt? .S van Blitzkriegnoise misschien wegens goede muziektips, al durven de posts daar soms wel heel lang op zich laten wachten. E.Stilker misschien? De onofficiële redacteur van coolinary die in zijn reacties genadeloos culinaire fouten afstraft (hairy lychees) maar vooral lekkere dingen uit zijn koksmuts weet te toveren. Ze krijgen hem gewoon allebei omdat ik hem toch moeilijk aan FoodShoot kan geven. Or can I?

10 opmerkingen:

Sarah zei

allez allez merci :)
dat is mijn tweede award dan, wow (stoef stoef ;)

mag ik het logo eerst re-designen vooraleer ik het er bij mij op zet? met rode ruitjes ofzo? :)

Sid Frisjes zei

Tis ne lelijke ik weet het, maar tis ook het gebaar dat telt hé.

Andreea zei

thank you SO much! makes my monday brighter (although, i can't complain - we have been having al ovely weather!)
again, merci - dank u! :)

E. Stilker zei

Ik ben vereerd ... en inderdaad ook beschaamd om al een tijdje een kookblog te willen beginnen, de blogs al heb gereserveerd en er nog altijd nougabolleuh aan gedaan heb. Ook de frequentie van mijn posts laten het tegenwoordig wreed afweten. Maar toch leuk zo'm awardje!

Sid Frisjes zei

@ Erik... wat direct ook de reden is om jou in gang te zetten natuurlijk. Al dikwijls gaan piepen op die foodblogs (telkens voor piet snot)

Anoniem zei

:)

spekvriend zei

Fanks Frisjes Sid, ik ervaar dit als een schouderklop. Helaas is er even geen tijd om sloddervosgewijs te reageren.

Toch wil ik wel even opmerken dat mijn voormalige boysband bij mijn weten wél de eerste prijs had gewonnen op bovenvermelde wedstrijd. Dat was op 5 maart 2000 om precies te zijn. Als ik het mij goed herinner, wonnen we een waardebon van Music Maestro en was er voor de verliezers een bak bier voorzien. Voer voor archeologen en historici.

Cook on!

Sid Frisjes zei

Klopt ja... en nu, zo'n 8 jaar later heb ik dat verteerd :-)

spekvriend zei

Aaahhh, dàt verlies! :-)

Jij was volgens mij de enige die ons oerslecht vond. Nochtans zongen we met al onze hartstocht prachtige chansons der liefde en affectie. Originele thema's dus, waar -in die tijd- geen enkele andere band zich aan waagde.

Baanbrekend zeg ik u!

Anoniem zei

De enige reden dat wij naast die eerste plek grepen, was een kapotte kabel. En misschien omdat de plakkertjes op de piano niet meer op de juiste plek hingen...

Maar inderdaad, sid: Argus was een terechte winnaar!

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...