woensdag, mei 07, 2008

Toch bedankt...

Om een of andere reden (er waren 10 bloggers geselecteerd) mocht ik meedoen aan een wedstrijd om een gratin te maken. Voor meer informatie moest ik maar een mailtje sturen. Maandag zat de uitleg in de bus, samen met een ovenschotel, een klopper en enkele pakjes geraspte kaas. Enige nadeel was dat het recept en de foto's voor 8 mei moesten binnen zijn. En ik heb het al zo druk met vanalles.

Een klassieke aardappelgratin met een Mediterraans tintje dan maar? Bij mijn thuiskomst bleken de aardappelen al geschild, ik moest ze alleen nog fijnsnijden. En na een uurtje oven bleek er toch vanalles niet te kloppen.

Om te beginnen waren het geen aardappelen van het bloemige type maar vastkokende. Vervolgens waren ze rond de middag geschild. Ze lagen dus al dik 4 uur onder water op mij te wachten. Nogal wiedes dat de petatjes het romige mengsel niet tot zich namen. Die wedstrijd heb ik dus bij voorbaat verloren en die kookworkshop met Wout Bru kan ik op mijn buik schrijven. Tenzij er in't kort massaal op mijn gratin gestemd wordt.

3 opmerkingen:

Sarah zei

hoe wie had die patatten dan geschild? de souschef? ;)

Sid Frisjes zei

Rudi op bevel van ons ma... :-)

Beter niet maar toch bedankt zo bleek uiteindelijk. (altijd de schuld op iemand anders steken hé)

Anoniem zei

En waar kunnen we stemmen?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...