donderdag, juli 26, 2007

Holidays are over!

Na een goede drie werkdagen is het meer dan duidelijk, de vakantie is voorbij. Een ideaal moment om ook op coolinary de draad terug op te pikken.

In de aanloop naar het geweldige Pukkelpop zal ik nog een paar receptjes posten van enkele Belgische bands (oa. Jerboa, Tomàn, Starfucker, Nid & Sancy, …) die in Kiewit het mooie weer mogen maken, een paar culi-foto’s online gooien van de vakantie en middels enkele anekdotes een paar restaurants de hemel in prijzen of trashen.

Zo waren we met zessen gaan eten in de Largo in Turnhout... Knap restaurant, lekkere keuken, mooie locatie maar net zoals bij eerdere ervaringen, een gebrekkige service. Zo ontbrak een Campari Orange bij het aperitief en werd er een portie mosselen natuur geserveerd in plaats van mosselen met pesto. De frieten bracht men aan tafel met een zwierige “voor wie frut?” en na de maaltijd duurde het bijna een uur voor men de tafel kwam afruimen. Een dessert hebben we niet meer genomen al konden we wel “genieten” van de glazen die van de overvolle toog vielen (spektakel) en van de verscheidene andere klanten die flink hun gedacht kwamen zeggen tegen het bedienende personeel. Het zal je ondertussen al niet meer verbazen dat de rekening niet bleek te kloppen. Conclusie, jammer van de bediening want het eten is er echt wel lekker. Getuige daarvan een foto van hun lekkere zalm en dito tonijn.

_______________

________________

Een tip voor de mensen die in de Largo toch willen genieten van een lekker gerechtje of een zomerse cocktail: neem rustig je tijd, ga bij voorkeur op het terras zitten en geniet van het water.

Nu maar hopen dat het etentje voor Ann haar verjaardag straks in de Pas-Vite in Retie goed meevalt, anders moet ik hier morgen weer de slechterik uithangen

7 opmerkingen:

natsalie zei

en wat met de bespreking over de frieten en viandel met cocktailsaus gisteren op het terras van de wirwar?

Sid Frisjes zei

Dat zou precedenten scheppen zijn. Zoals je zelf weet mag je daar helemaal geen frieten eten.

natsalie zei

ik wist dat dus niet!
;)

Sid Frisjes zei

Pas-Vite volzet, Weerelt gesloten... merde!

joris zei

Ook een goei adreske: 't Verloren Rund in Mol!

Anoniem zei

't Is Bistro Boogaerts in Turnhout geworden, ook een aanrader. Nog over de Largo: tegen 8 uur was er al geen bier meer!

joris zei

Ann, ne gelukkige verjaardag!
xxx

Joris

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...