dinsdag, maart 27, 2007

Extravagante pizza

De Albanees Nino Selimaj, eigenaar van 6 pizzarestaurants in New York, gooit momenteel hoge ogen met zijn nieuwste gerechtje, “the 1.000 $ pizza” (771 €). Extravagant is het minste wat je over deze pizza met een doorsnede van 30 centimeter kunt zeggen, de toppings bestaan namelijk uit 6 soorten kaviaar, verse kreeft, crème fraîche en bieslook. Als we even rekenen komt dat neer op 125 $ ofwel 96,36 € per spie, iets wat niet voor elke beurs bestemd is. Volgens Nino, is er toch een markt voor, meer zelfs hij heeft er al eentje verkocht. Geïnteresseerden kunnen met hun visakaart in de aanslag afzakken naar “Nino’s Bellissima” maar hou er wel rekening mee dat je de pizza 24 uren van te voren dient te bestellen. Zolang er mensen zijn die denken dat al wat duur is ook cool en goed is geef ik deze pizza een kans. Moest je achteraf zin hebben in een dessertje, probeer dan eens de Golden Opulence in restaurant Serendipity, een ijsje van 1.000 $ bedekt met 23 karaat eetbare “gold leaf”.

2 opmerkingen:

Sarah zei

Als we nu in opdracht van Coolinary dat eens als "culinaire redacteurs" kunnen gaan testen, zullen wij ons gaarne opofferen hoor!

Anoniem zei

Geweldige blog! 1 van de eerste websites die me echt zín doet krijgen in obsessief kokkerellen. Ik blijf alvast langskomen.
Veel plezier nog
groeten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...