donderdag, februari 09, 2006

the Recipe - the RecipeHet geweldige slaapkamercollectief “the Paper Birch” had er een nummer over, Coolinary nu een post!

Aangezien smaken verschillen (of zo wordt toch beweerd) is de kans groot dat je, wat bij vrienden eten betreft, vaak iets op je bord krijgt wat de kok van dienst zelf lekker vindt.

Hetzelfde geldt natuurlijk voor websites over eten… enkel maar recepten/posts die door de auteur felgesmaakt worden! Laat dat nu iets zijn waarvan ik na het lezen van de blog van het vriendelijke elfje Sarita besloten heb niet aan mee te doen. Bij deze wordt Coolinary opengesteld voor andere smaken - andere eetgewoontes!

Tweewekelijks zal een ingestuurd recept, gekozen op originaliteit, eenvoud, en watertandgehalte op de site geplaatst worden! Misschien nu al meedelen dat Rock’n Roll recepten (bf. Forel Williams, Justin’s Timbercake) hier sterk geapprecieerd worden!

Eeuwige internetroem alsook de appreciatie van de “coolinaire” wereld zal de uwe zijn en als er ooit een coolinary-kookboek volgt maak je nog kans op credits ook!

Alle eigen recepten (lees: niet klakkeloos overgenomen uit een kookboek) te versturen naar deze mailbox. Wakker de competitiegeest aan van je vrienden en stuur door deze post!! De meest verdienstelijke onder jullie wordt beloond, ooit!


U moest al aan het koken zijn!

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...