maandag, januari 16, 2006

Tupperwaar?Bij Daem & Mollet dus!

De dames van de meest complete kookboekenwinkel van 't stad organiseren op 31 januari een Tupperware kookavond. De opzet van de avond is simpel. Er worden enkele boeken uit het rek gehaald en hieruit wordt een volledige maaltijd (lees voor - hoofd - en nagerecht) gemaakt middels de juiste Tupperwareproducten.

Je kan er terecht voor al je vragen omtrent je favoriete Tupperwareproducten, meer zelfs, je kan er ook dozekes en dergelijke kopen. Net als kookboeken al is dat misschien niet aan de orde want voor de luttele prijs van 20 € leer je er niet enkel koken met plastic, je mag de volledige maaltijd opeten en je krijgt op de koop toe nog een kookboek mee naar huis.

Iedereen die op oudejaarsavond onder de indruk was van mijn handige harmonicadoosjes weet dus waarheen.

Reserveren doe je op 03/2388959 en de winkel bevindt zich nog steeds in de Volkstraat 11/13 in Antwerpen.

Het is trouwens reeds de 2de post over Daem & Mollet... wat wil zeggen dat de dames daar goed bezig zijn, maar wat met al die andere boekenwinkels?

Wel de Standaard boekhandel is verhuisd naar de St. Antoniusstraat en is nu officieel de knapste winkel van Turnhout. Taxandria boekhandel daarentegen geeft nog tot 25 januari 30 % korting op al hun boeken. Allen daarheen.

2 opmerkingen:

Sarah zei

Klinkt goed (en goedkoop) maar wat is dat toch met al die dingen-op-dinsdag?? Ik heb lés op dinsdag en donderdag, beste wereld!! ;)

Sid Frisjes zei

Ik weet het... zelf zit ik dinsdag met "voorbereiding tot de dienst", een vak dat te skippen is, en woendag met "koude keuken".

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...