donderdag, maart 03, 2011

Modernist Cuisine, The Art and Science of Cooking

Wat krijg je als je een multimiljonair (Nathan Myhrvold) met een voorliefde voor koken, vier jaar lang omringt met mensen die de beste in hun vakgebied zijn? Het meest complete kookboek van deze tijd, met name Modernist Cuisine. Het boek weegt droog aan de haak zo'n 21 kilogram en bestaat gemakkelijkheidshalve dan ook uit 6 delen:

- History & Fundamentals
- Techniques & Equipment
- Animals & Plants
- Ingredients & Preparations
- Plated-dish recipes


Als Heston Blumenthal zichzelf dit boek in maart reeds als kerstcadeautje geeft, en er naast Ferran Adrià nog tal van mensen klaar staan om op de loftrompet te toeteren dan kan het niet anders dan dat de Belgische release op The Flemish Primitives iets wordt om naar uit te kijken. U heeft om een of andere reden nog een euro of 400 veil voor een cadeautje voor Sid Frisjes? Zoek niet langer!

2 opmerkingen:

Thomas zei

Fijn om samen in het DMM te staan, misschien is het tijd om jezelf eens op 21 kg boek te trakteren.

Sid Frisjes zei

't is nogal kostelijk hé. Er zijn nog grenzen aan enthousiasme.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...