Stond op de menu:
* Witte bonensoepje met spekroom en een lolly van gemarineerde wortel met kokos en ras el hanout mayonaise.
* Rauwe tonijn in een groen kruidenjasje, mousse van gegrilde aubergine en fetablokjes met geconfijte citroenjulienne.
* Op 65°C gegaarde filet pur met een pakketje van verloren groenten, een appelwafeltje, knolseldermayonaise en een lauriersaus.
* Chocoladecake, praliné-ijs, mousse en gel van sinaasappel en een karamellolly.
Geweldig gegeten, leuke ideeën opgedaan (spekroom, citroenpoeder, sinaasgel, wortellolly) en “nieuwe” producten ontdekt (ras el hanout, citroentijm, gelespessa, emulsiepasta). Wist je trouwens dat er hittebestendige plastic folie bestaat?
Besluit: voor de tweede keer op rij content dat ik deze lessenreeks aan het doen ben. Met een gelukje volgen de foto's vrij snel.
2 opmerkingen:
Op 65°C gegaarde filet pur
Als ik me niet vergis staat er hierover een artikel in de recentste Delicous. (NL-versie)
Hier, wakker uit zijn winterslaap.
Dat zou goed kunnen, weet het ook niet van buiten. Resultaat is wel een heel zacht stukske vlees.
Een reactie posten