woensdag, februari 13, 2008

Liefdesreceptjes voor Valentijn


Valentijn, volgens Lisa Simpson gewoon een feestdag uitgevonden door Hallmark om geld te verdienen. Uiteraard heeft ze gelijk. Liefde moet elke dag gevierd worden. Je er vanaf brengen met een boeketje bloemen of een doos bonbons omdat het weer die ene dag van het jaar is? Dan geeft je beter een kleinigheidje waar je het ganse jaar nog de vruchten van kan plukken. En wat wil het toeval?

Liefdesreceptjes van Winiefred (Van Killegem en Stefan Van Laere) is veel meer dan een klein receptenboekje. Het regent quotes over eten en liefde, de geschiedenis van het afrodisiacum wordt uit de doeken gedaan, je komt van tal van ingrediënten te weten wat ze juist met je lichaam doen en waarom je er "zin" van krijgt en last but not least zijn er nog de prachtige ondeugende illustraties van Klaas Verplancke. Wij hebben al voor minder een boek gekocht en cadeau gedaan.

Het boekje is natuurlijk ook een investering want op termijn mag je je allicht verwachten aan zinnenprikkelende gerechten, met liefde gemaakt, dat spreekt voor zich. Liefde, erotiek, eten, genieten... er zijn ergere dingen in het leven.

Te koop in de betere boekhandel of te bestellen door op het ISBN nummer
9789058264893 te klikken. Als je lief je geen 13,50 € waard is dan schort er iets in de relatie.

2 opmerkingen:

Sarah zei

juij Klaas Verplancke!
goeie tip, bedankt!!

enne.. Happy valentine's day!

Sid Frisjes zei

Gij ook nog nen happy Valentine hè :-)

Oesters, chocolade, een kolfje naar jouw hand men dunkt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...