Het zit erop, de kerstdagen zijn voorbij. Voor sommige mensen de periode van het jaar om snel nog eens even al die dieetboeken af te stoffen en er eentje uit te proberen. Niks van dat alles ten huize Sid Frisjes alwaar het gezonde metabolisme heerst als nooit te voren.
Hierbij het lijstje lekkers dat op drie dagen tijd cloacagewijs tot restafval werd herschapen:
Zalmmousse, broccolimousse met gerookte zalm, scampi's met knoflook en rode peper, gemarineerde mozzarella met parmaham, kervelsoep, gefrituurde groenten, gegrilde polenta, gemarineerde champignons, kabeljauwhaasje, pannenkoeken met gekarameliseerde appeltjes, rozijnen en vanille-ijs, carpaccio van tonijn met een krokante salade en sinaasappelvinaigrette, suprème van bospaddestoelen met bieslooksnippers, gestoomde Victoriabaarsfilet in een spekjasjes op een bedje van seizoengroenten met een sausje van garnalen en geserveerd met winterse puree, kroketten, bosvruchtensabayon, nog scampi's met knoflook en rode peper, paté van bosduif, forelmousse in een beursje van gerookte zalm, groentensoep, fazant fine champagne met spruitjes, witlof, puree, vanille-ijs met chocoladejenever en room, broodjes...
Morgen nog eens gaan eten en met oudjaar zien we wel weer.
1 opmerking:
damn ik heb honger...
Een reactie posten