dinsdag, september 22, 2015

Hendrick's Gin - Chambers of the Curious


Nog tot 31 oktober kunt u in La Pharmacie Anglaise in Brussel terecht voor een grondige check van uw grijze massa in de Chambers of the Curious van Hendrick's Gin. Max Colombie, u allen gekend als de in gekke tunieken getooide frontman van Oscar and the Wolf nam het creatieve gedeelte van de bar mee voor zijn rekening en stond in voor enkele ingewikkelde maar volstrekt pijnloze experimenten. Mooi meegenomen, er zijn ook cocktails!
 

Uiteraard was ondergetekende er als de kippen bij om de Chambers of the Curious te ontdekken. Altijd een fijn weerzien met Marc Mathieux, de brand ambassador van Hendrick's Gin die er persoonlijk op toezag dat we niets mankeerden. Van een 'mad professor' leerden we dat tarmac een Schotse uitvinding is van niemand minder dan MacAdam. Weet je direct waar de naam 'macadam' vandaan komt.
 

Mensen met panische angsten geëlectocuteerd te worden raden we aan het experiment met de hersengolven over te slaan. Volstrekt ongevaarlijk, dat wel, maar het ziet er toch redelijk indrukwekkend uit als je allerlei electroden op je smoelwerk gekleefd krijgt. Voor toeschouwers minstens even interessant als voor de persoon die het experiment ondergaat.


Chambers of the Curious herbergt 4 ruimtes waar je een experiment ondergaat. En zoals eerder gezegd zijn er minstens evenveel cocktails te drinken. Mijn absolute favoriet was de 'Celery Sour', een cocktail waar ik Mr. Mathieux het recept nog dien te ontfutselen. Deze cocktail alleen al is de moeite van een bezoekje waard. Ons advise? Tijdig reserveren.


Chambers of the Curious p/a La Pharmacie Anglaise
Coudenberg 62
1000 Brussel

Mooi meegenomen voor de Brussels cocktailscene, na 31 oktober blijft in La Pharmacie Anglaise een cocktailbar gevestigd onder het toeziend oog van Francesco Ravo (Spirito, Martini Bar Brussel).

2 opmerkingen:

Estelle Folle zei

Ziet er interessante en lekker uit. En wat is de prijs van deze ervaring?

Sid Frisjes zei

13 eur voor een puike cocktail, info mbt ervaring staat online als ik me niet vergis.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...