dinsdag, december 23, 2014

Diabeet - Thomas Van de Water

Mocht u net als ik de rotvaart waarmee de feestdagen komen aanzetten schromelijk onderschat hebben, dan is de kans groot dat u nog op pakjesjacht dient te gaan. Overvolle straten en nog drukkere winkels, begin er maar aan. Een culi-tip om de zoektocht draaglijk te maken dringt zich op!

Omdat er in elke familie ondertussen wel minstens één volbloed foodie zit, is het boek 'Diabeet' altijd een goede keuze. Altijd! Nu doet de titel mogelijk anders vermoeden maar dit pareltje is er lang niet alleen voor diabetici. Een pracht van een kookboek, mooi uitgebalanceerde gerechten, foto's die doen likkebaarden... kortom een boek om in huis te halen. Cadeautje voor jezelf? Kan ook.
 
Diabeet - Thomas Van de Water - Mantau

Zo’n drie jaar geleden verscheen er in De Morgen Magazine een stukje over enkele smakelijke foodblogs. Uw eigenste Coolinary mocht daarin broederlijk een A4’tje delen met Filet-Pur. Een allereerste kennismaking die kon tellen dachten we zo. Dezelfde leeftijd, gedeelde interesses… dan mag het niet verbazen dat de heren achter beide blogs, Thomas Van de Water en ikzelf, het ook buiten blog en boekskes het met elkaar kunnen vinden. Niet dat we elkaar op regelmatige basis tegen het lijf lopen - drukke agenda’s beslissen daar vaak anders over - maar wanneer het toch eens zover is, dan gaat dit altijd wel gepaard met lekker eten en de nodige drankjes. Altijd plezant!
 
Dat Thomas diabeet was ontdekte ik eerder toevallig toen hij vorig jaar tijdens één van onze rendez-vous in Comme Chez Soi met de nodige zorg een spuit in zijn buik plofte. "Niets aan de hand” lachte hij!. Als ik toen één wijze les heb geleerd, dan wel dat diabetes geen reden is om je de geneugten van een foodie te ontzeggen.

Zijn ervaringen als lekkerbek, een pak overheerlijke recepten gebundeld in het toepasselijk getitelde kookboek ‘Diabeet’ kunt u sinds dit voorjaar in de winkelrekken terugvinden. Een aanrader als u het mij vraagt en als ik dat zeg…

Diabeet van Thomas Van de Water
ISBN 978 90 223 2950 4
Uitgeverij Manteau

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...