vrijdag, januari 31, 2014

Inspector Gadget - Edible Eyes

Voor mensen die, in tegenstelling tot mezelf of Victor Nunez, niet het minste last hebben van 'Pareidolia' - u weet wel, overal gezichten in zien - is er nu iets leuks op de markt, namelijke Edible Eyes ofte eetbare ogen. Pareidolia, daar heb je namelijk geen last van, dat kleurt het leven. Waarom dacht je dat ik altijd goed gezind was?
 
Eetbare ogen dus, wat doe je daarmee? Wel, op je eten plakken tiens! Probeer bijvoorbeeld een vleeseter eens een geweten schoppen door twee ogen op zijn hamburger te plakken? Voor de optionele koegeluiden moet je zelf zorgen maar het garandeerd wel een grotere slaagkans. Mijn advies, ga voor schattig kalfsgeblaat. Zij die nu plots een onweerstaanbaar zin in kalfsgebraad hebben, ik snap dat volledig.
 


Edible Eyes - pimp je hamburger

Zit je thuis met kinderen die liever overal 'hun kop naast leggen' dan te eten wat de pot schaft? Probeer het eens met de Edible Eyes. De kans bestaat dat ze plots wel zin hebben om lekker mee te eten. Dat, of ze eindigen geheid in een psychiatrische instelling. Best op eigen risico te gebruiken dus.

Edible Eyes - pimp je aardbeien

Edible Eyes dienen niet om vleeseters een geweten te schoppen, noch zijn ze er om uw kinderen een beter eetpatroon aan te praten. Edible Eyes zijn gewoon grappig en plezant. Meer moet dat soms niet zijn.

Edible Eyes - Pimp je cupcakes

Edible Eyes via Suck Uk

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...