dinsdag, november 05, 2013

Boekenbeurs - Het Gehaktballen Kookboek

Vanaf 31 oktober tot en met 11 november kun je in de Antwerp Expo weer terecht voor de jaarlijkse boekenbeurs, de ultieme hoogmis voor boekenliefhebbers. Hier is het al boeken wat de klok slaat, met als kers op de taart de talrijke signeersessies. Een kolfje naar de hand van de lezers. Met heelder horden drommen ze samen rond hun favoriete schrijver, gewillig hun beurt afwachtend tot hun held ook de binneflap van hun nieuw aangekochte boek van een herinnering in verse inkt voorziet.

Bij Coolinary maken we de verplaatsing dit jaar niet. Angst voor een mensenmassa in gesloten ruimtes, zoiets! Wat niet wil zeggen dat we niet met plezier even stil staan bij enkele kookboeken welke onlangs de rijke collectie mochten vervolledigen. Elke dag van de beurs een ander boek, voor ieder wat wils!

Wij waren al langer fan van Balls & Glory van Wim Ballieu, alleen die verplaatsing naar Gent of Brugge is er vanuit Turnhout een beetje teveel aan. Dankzij 'Het Gehaktballenkookboek' - ondertussen al even te verkrijgen in de boekhandel - is de hartige keuken van Ballieu net dat tikkeltje makkelijker bereikbaar.

Het Gehaktballenkookboek - Wim Ballieu

Heerlijke gehaktballen met een keur aan vullingen, stoemp zoals de bomma ze zou maken, sausjes en ander lekkers... wij zijn al voor minder overstag gegaan. Ideale aanvulling voor uw kookboekencollectie, zeker nu er weer guur weer zit aan te komen. Gehaktballen, als dat geen winterse kost is, dan weet ik het ook niet meer. Voor de liefhebbers van een kribbel van de meester, het zou me verbazen mocht Wim niet een dagje komen signeren! 

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...