woensdag, november 06, 2013

Boekenbeurs - Digitale Fotografie food

Vanaf 31 oktober tot en met 11 november kun je in de Antwerp Expo weer terecht voor de jaarlijkse boekenbeurs, de ultieme hoogmis voor boekenliefhebbers. Hier is het al boeken wat de klok slaat, met als kers op de taart de talrijke signeersessies. Een kolfje naar de hand van de lezers. Met heelder horden drommen ze samen rond hun favoriete schrijver, gewillig hun beurt afwachtend tot hun held ook de binneflap van hun nieuw aangekochte boek van een herinnering in verse inkt voorziet.

Bij Coolinary maken we de verplaatsing dit jaar niet. Angst voor een mensenmassa in gesloten ruimtes, zoiets! Wat niet wil zeggen dat we niet met plezier even stil staan bij enkele kookboeken welke onlangs de rijke collectie mochten vervolledigen. Elke dag van de beurs een ander boek, voor ieder wat wils!

Niet direct een kookboek, maar toch eentje die we bij Coolinary het vermelden waard vinden is het boek van Simone van den Berg, 'Food, digitale fotografie - techniek, belichting en styling voor culinaire foto's'. Direct de langste titel uit de mijn reeks van tips, maar wel eentje die de lading voor de volledige 100% dekt.
 
Digitale Fotografie Food - Simone van den Berg

Foodfotografie, het is een onderschat iets, maar mits een kleine investering, een gezonde basis en de nodige dosis tijd kom je al een heel eind. Dit boek is dan ook een aanrader voor iedereen die van zichzelf vindt dat zijn foodfoto's net dat tikkeltje beter kunnen. Iemand zoals ik dus, al ben ik van het luie type dat zijn camera netjes in de tas laat zitten en alles met de iPhone doet. Desalnietemin, een aanrader!

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...