maandag, oktober 07, 2013

De pot op met Oxfam

Choco- of hazelnootpasta - laten we een keertje niet pietje precies uithangen - ieder heeft zo zijn eigen favorieten. Zo wordt het mes ten huize Coolinary alvast duchtig in de potten van Nutella en Kwatta Choc & Nuts gedoopt. Wat zeg ik? Op een onbewaakt moment durft er hier eentje die potten wel eens te lijf gaan met een lepel. Het resultaat, lege chocopotten!
 
Diezelfde lege potten worden doorgaans netjes uitgewassen en gereycleerd, deze keer krijgen ze een andere bestemming. Zaterdag 12 oktober kan je je lege chocopot namelijk gratis gaan omwisselen in een Oxfam Wereldwinkel. In ruil voor je lege pot choco krijg je gratis en voor niets een nieuwe, volle pot Fair Trade-choco. Gratis choco dus, en niet enkel omdat u een ongetwijfeld toffe mens bent. Neen, ook om zo nog eens de aandacht te vestigen dat Fair Trade-producten wel degelijk helpen aan het ombuigen van van de oneerlijke verhoudingen in de internationale handel.
 
Zaterdag 12 oktober 2013, een gratis pot Fair Trade Choco in ruil voor...
 
Heb je hier of daar nog een lege pot choco rondslingeren, dan weet je zaterdag alvast waarheen. En als hij nog halfvol is, dan zul je een tandje moeten bijsteken deze week. Zo simpel is het.

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...