donderdag, augustus 01, 2013

Hiphop Cereal - Over rappers en cornflakes!

Donderdag, dat is de dag waarop je op Coolinary allerlei soorten ongein kan verwachten. Middels enkele klikken met de muis durft een mens al eens op rare plaatsen te belanden en ook deze keer was dat niet anders. Bij Rappers and Cereal hebben ze goed begrepen dat de namen van de vaak vuilgebekte straatschoffies perfect te combineren vallen met iets onschuldigs als pakweg cornflakes. Dat in combinatie met iemand die een aardig stukje kan photoshhoppen en je komt tot onderstaand resultaat. Time for breakfast, Biatch!
 
Mag de spits afbijten, onze goede vriend Snoop Dogg, of liever Snoop Lion. Het zou me verbazen dat de 'Dogfather' zijn dag start met een bordje conflakes met melk, maar wie ben ik om die bloeddoorlopen wazige puppy-ogen van Snoop te wantrouwen. Snoop Loops for everybody!
 
Snoop Loops
 
Dat Jay-Z zelf nog geen cornflakes-imperium uit de grond heeft gestampt mag een raadsel heten. Succesvol rapper, producer, kledingontwerper, NBA makelaar, getrouwd met de al even succesvolle Beyonce en vader van een kleine spruit die nog voor haar geboorte meer verdiende dan de doorsnee bankdirecteur in België. Om maar te zeggen dat Jay-Z, Jigga voor de vrienden, zijn schaapjes al lang op het droge heeft dankzij zijn uitgekiende manier van zaken doen. Misschien brengen deze Jigga Jacks hem wel op een idee.

Jigga Jacks

Aah, Macklemore, mijn vriend uit de kringloopwinkel. De chronometer er even bijgenomen en deze bleekscheet uit Seattle rapt zo ongeveer evens nel als die andere bekende 'wigga'. Dezelfde iconische status als Eminem heeft hij nog niet bereikt, al loopt het met 's mans carrièere het laatste jaar wel als een sneltrein. En hey, hij kan zijn logees 's ochtends tenminsten Mackle 'S Mores voorschotelen. Als dat niet 'fucking awesome' is weet ik het zelf ook niet meer.
 
Mackle S'Mores

Ludacris heeft een rotjeugd achter de rug en dat zal u 'move bitch get out the way' -gewijs geweten hebben. Als tiener werd hij continu het spreekwoordelijke vuur aan de schenen gelegd door MC Urbanus die al rappend hoge ogen gooide met zijn hiphopklassieker 'Ludacris, potteke pis, potteke kak, almenak'. Dat hij alsnog geëerd wordt met de cornflakesvariant Luda Crisp is niet minder dan gerechtigheid.

Luda Crips
Ook zot van hiphop - negermuziek zoals die van Sint Andries MC's zouden zeggen - en cornflakes, dan weet u waarheen gesurft. Ik ben alvast onvoorwaardelijke fan, stroop mijn rechter broekspijp op tot aan de knie en draag een bandana in de linkerachterzak. Nu de slechte wijken nog mijden en ik hoop het een 'pak' langer te trekken dan 2pac!

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...