dinsdag, juli 30, 2013

Schweppes Premium Mixers

Vorige week stond er een stijlvolle zwarte doos met opschrift 'the perfect mix, no compromise' voor de deur. Een cadeautjes van de vrienden van Schweppes. Dankzij de immer durende 'gin craze' weet zowat iedereen inmiddels dat er op de markt meer te drinken valt dan de old time classic Gordon's London Dry Gin in combinatie met Schweppes Tonic. Reden te meer voor de marktleider onder de Tonics (60%) om een tandje bij te steken. Beter laat dan nooit!

Op Culinaria was het me reeds opgevallen dat ze bij Schweppes ondertussen ook 'mixers' hebben, handige flesjes die ideaal gedoseerd zijn om een gin tonic of cocktail mee te brouwen. En laat nu net deze handige mixers - er zijn er vier verschillende - de aanleiding voor het cadeautje van Schweppes zijn.
 
Schweppes pretpakket

De flesjes zijn alvast een lust voor het oog. Vier mixers dus en het paradepaardje uit de stal, de 'Original Tonic' mag daar zeker niet ontbreken. Redelijk 'hard' als het op pareling aankomt maar er zijn voldoende gins die een aardige dosis bubbels kunnen verdragen. Nieuwkomers in het gamma tonics zijn 'Pink Pepper', 'Ginger & Cardemom' en 'Orange Blossom & Lavander'. Nieuwe flesjes, dat is één ding, aan de nieuwe smaken te zien merk je wel dat ze hun huiswerk gedaan hebben. Allerhande combinaties behoren nu tot de mogelijkheden met het uitgebreidde gamma.

Schweppes mixers

Om die mogelijkheden extra in de verf te zetten, werden er verschillende, alleraardigste miniatuurflesjes van een goed merk meegeleverd. Een aromatische Hendrick's voor bij de Pink Pepper, een florale Citadelle om met de Ginger & Cardemom te mengen en Tanqueray 10 als match bij de Orange Blossom & Lavander. En waarom niet zot doen, Campari als compagnon bij de Original Tonic. Het moet niet altijd gin zijn, wel?

Schweppes mixers & miniatures

Het flinke glas dat tevens terug te vinden was in het luxe koffertje heeft alvast een prominente plaats in mijn barkast gekregen. Eindelijk een glas waar moeiteloos een 'iceball' of enkele 'king cubes' in kunnen. Met behulp van de 'barspoon' mengde ik een maatje Campari onder mijn Original Tonic, een ideale aperitief of heerlijke dorstlesser bij zommerse temperaturen.

Schweppes Original Tonic & Campari

Met hun nieuwe mixers nemen de erven van de Duitse Johann Jacob Schweppe opnieuw een stap in de goede richting. Rijkelijk laat, dat zonder meer, al kan je niet altijd voorop lopen.

3 opmerkingen:

saravdv zei

dit pakketje is toevallig niet te koop in één of andere winkel? :-)

Sid Frisjes zei

Sara,

Helaas pindakaas, de setjes zijn niet in de handel te verkrijgen. Laat dit geen ramp zijn want de premium mixers kan je wel terugvinden in de betere drankenhandel.

svermaut zei

Dit pretpakket had ik alvast graag voor mijn deur of in mijn winkelkarretjes mogen vinden. Helaas Pindakaas is absoluut aan de orde dus...
Man, 't zag er echt kwee-nie-oe-cool (en precies wat mijn bar/ik/mijn hubby nodig hadden)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...