maandag, juni 10, 2013

Oud Sluis sluit zijn deuren!

De kogel is door de kerk! Elke foodie kan 22 december alvast aanstippen in zijn agenda als zijnde de laatste dag dat er in het Oud Sluis gegeten kan worden. Sergio Herman heeft altijd gezegd op de top van zijn kunnen te willen stoppen met de zaak in Sluis die hij van zijn vader overnam. En nu staat daar dus een datum op.

Wees maar zeker dat wij maar wat blij zijn dat we er een kleine maand geleden onze voeten nog onder tafel mochten schuiven. Het verslagje daarvan leest u hier en in mindere mate ook hier.

Sergio Herman

Het sluiten van Oud Sluis is ongetwijfeld een jammere zaak voor de culinaire wereld, maar dat hoeft niet direct een reden tot wanhopen zijn. Koken, volgens Sergio is dat niet minder dan pure rock 'n roll, dat moet ballen hebben.

Oud Sluis is in dat opzicht een rockband die ermee ophoud. Spijtig voor de fans, maar met zijprojecten als Pure C en binnenkort La Chapelle, alsook zijn medevennootschap in de schitterende uitgeverij Minestrone (koop dat Pure C boek) weet je dat er ons foodies nog leuke tijden te wachten staan. Beginnen 'van scratch' heet dat dan, maar wel met een kanjer van een voorsprong als je het mij vraagt!

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...