vrijdag, juni 07, 2013

Magimix Mini Plus: En de winnaar is...

Er viel hier onlangs een Magimix Mini Plus te winnen, een 'kleine' keukenrobot met allures van een 'grote'. Niets recepten en foto's opsturen, wel het antwoord op een simpele vraag:

- Welke 4 verschillende complementaire olieën vormen de basis van deze Isio 4?

Het correcte antwoord, veelvuldig in mijn mailbox terug te vinden trouwens, was niets meer of minder dan koolzaadolie, oleïsol, zonnebloemolie en druivenpittenolie. Alle inzendingen werden netjes op de computer ingebracht waarna deze middels een druk op de knop - er lopen hier geen onschuldige kindjes rond die hun handje te leen hadden - zowaar een winnaar tevoorschijn toverde.

Mag zich in de zeer nabije toekomst de trotse eigenares - alle mannen vallen bij deze af - noemen van een spiksplinternieuwe zwarte Magimix Mini Plus.... tromgeroffel....

Magimix Mini Plus

Katrien De Vocht uit Arendonk! Een welgemeende proficiat alsook drie dikken kussen. Our people will contact your people voor de verdere afhandeling van de prijsoverdracht.

Voorlopig valt er hier dus even niets meer te winnen. Mailtjes sturen met een correct antwoord heeft geen enkele zin meer. Weinig verhullende foto's blijven doorlopend welkom, maar trek deze dan wel in de keuken om het 'coolinair' te houden.

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...