maandag, februari 04, 2013

Sunny Side Up

Als je een eibereiding 'sunny side up' noemt, dan is het maar een kwestie van tijd vooraleer iemand op de proppen komt met een gadget dat refereert naar de bereiding in kwestie. Avihai Shurhin is zo iemand die de daad bij het woord voegde en creatief aan de slag ging. Het resultaat? De Sunnyside die je hier kan bestellen.

Sunnyside

Om een of andere reden lijkt het me nogal een gedoe om zo je spiegeleitjes te bakken, maar als je zo je kroost speels eitjes doet eten, hey, waarom niet! En zodra je dan behoorlijk komische eitjes aan het bakken bent, dan kan je maar beter je creativiteit - net als de kippetjes trouwens - de vrije loop laten en in één trek heel het bord mee onder handen nemen. Broccoli wordt een boom, radijsjes worden vogels of fietswielen... noem maar op.

Sunnyside

Sunny Side Up, waar is de tijd dat ik een T-shirt van Pavement had met twee spiegeleieren op. The time is now gok ik want van oude bandshirts kan ik blijkbaar geen afscheid nemen. Dat godbetert Raf Van Brussel in die tijd een bandje had met de naam 'Sunny Side Up' was niet meer dan een jammerlijk toeval.

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...