woensdag, oktober 24, 2012

Montréal by Stella Artois

Allez hup, we zijn er! Een uur of 8 vliegen richting Newark, check! Een uurtje vliegen richting Montréal, check! Een minuutje of 20 rijden richting hotel, check! Een mens moet er iets voor over hebben om iets te schrijven over een Belgisch biertje! Het welke? Dat is hier in het hotel direct heel duidelijk! Het begint alvast met de keycards voor de hotelkamers welke volledig vernieuwd blijken voor de gelegenheid.

Le Westin, keycard by Stella Artois

Niet onbelangrijk die keycard want dat zorgt er niet alleen voor dat je je hotelkamer binnen kan, ook de liften werken niet zonder. Die liften trouwens, die kregen voor deze week ook een grondige make-over, volledig in het teken van de Stella Artois Draught Masters.

Le Westin lift by Stella Artois

En dan zijn er nog de mensen die hier rondlopen. Zij die iets met het event te maken hebben zijn te herkennen aan hun oversized badge aan de Stella lanyard. Leuk dingetje want het geeft je niet alleen toegang tot de lounge - gratis pintjes - er staan ook tal van activiteiten op het programma. Het ontbijt is nog maar net achter de kiezen of ik vertrek al voor een gegidste tour door oud Montréal met verschillende culinaire stops. Lovely!

Yves Van De Ven, Belgium Blogger by Stella Artois

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...