vrijdag, mei 18, 2012

Keukenweegschaal

Je kunt er bij Goe Gebakken niet naast kijken - ik althans niets - die glimmende retro keukenweegschaal met dubbele wijzerplaat. Vriendin heeft al langer nood aan een deftige keukenweegschaal, mijn digitale "kijk eens wie er hier tot op minder dan één gram nauwkeurig wegen" toestelletje voldoet niet voor het grotere weegwerk. Altijd weer kullen! 

Strak design, glimmend metaal en voor de handigheid ook een waterpas... die weegschaal van Norbert Piceu, dat is de fabrikant, is een pareltje. In mijn lokale foodiehotspot Kooktijd staat ie achter de toonbank, een beetje ongelukkig geplaatst want hem in vol ornaat bewonderen kan je vooral vanuit de verkoperspositie. Niets wat een glimlach niet kan oplossen trouwens. 

't Is een weegschaal voor op het verlanglijstje geworden, daar zit de prijs voor iets tussen. Maar... het staat wel op het verlanglijstje en dat is ook al iets.

Norbert Piceau weegschaal

En wat heb ik in de tussentijd op de rommelmarkt gescoord voor een 200ste van de prijs? Juist ja, een keukenweegschaal. Er is nog wat werk aan om ze zelfs maar in de buurt van 'glimmend' te krijgen maar hey, voor 3 Euro kunt ge niet gekloot zijn. En wegen dat dat doet... zo correct als maar kan zijn! Iedereen content. Voorlopig toch!

Rommelmarkt weegschaal

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...