woensdag, februari 15, 2012

I (feel) like... Choc-o-lait

Zo'n papiertje van de postbode in de brievenbus, het blijft altijd het dubbeltje op zijn kant. Goed nieuws of slecht nieuws, het kaartje geeft zelden iets prijs. Met knikkende knieën naar het postkantoor dan maar in de hoop dat het geen rekening is die door de mazen van het net glipte. Na het zien van onderstaand logo op de mooie bruine doos, kon ik alvast gerust adem halen. Chocolade. Goed nieuws dacht ik zo!

... choc-o-lait

Choc-o-Lait, gekend van die chocolade op een stokje en ideaal om een heerlijk warme chocomelk mee te bereiden,  heeft zijn gamma uitgebreid. Reden genoeg om mij een samplekit toe te sturen, een initiatief om toe te juichen! In de proefdoos een zakje chocoladedruppels en 4 chocoladetabletten.

Choc-o-lait proefdoos

De 'Milk Hazelnut' tablet met 35 % cacao was de eerste van vier om eraan te geloven. De zachte, volle smaak met fijne stukjes hazelnoot viel zowel bij vriendin als mezelf in de smaak. Blij dat ik haar het kleinste stuk had gegeven. De tabletten gaan telkens een trapje omhoog wat intensiteit betreft. Met 40,5 %, 53,5 % en 65 % naast de eerder vermelde 35 % komt elke chocoladeliefhebber dus aan zijn trekken.

I feel like having a bite of ...

De chocoladedruppels komen in een handige hersluitbare verpakking van 250 gram en is beschikbaar in vier smaken: Extra Dark (70%), Dark (53%), Milk (40,5 %) en White (33,5 %). Dubbel handig is ook het meegeleverde recept van de hand van meester-patissier Jean-Yves Wilmot. Het ziet er naar uit dat ik de volgende dagen koekjes ga bakken met Extra Dark druppels.

I feel like cooking

In navolging van de beroemde chocolatier Sjakie geeft Choc-o-lait 25 'gouden tickets' weg, die je kan winnen bij aankoop van de chocoladedruppels. De gelukkige winnaars krijgen niet alleen een rondleiding achter de schermen bij vaste partner Barry Callebout, er volgt achteraf ook nog eens een workshop met Jean-Yves Wilmot. Reden genoeg om die druppels eens uit te proberen denk ik dan. Win je niets, dan kan je nog altijd op de website terecht voor enkele recepten. Een beetje hetzelfde als zo'n workshop, zonder de verplaatsing zeg maar.

1 opmerking:

Anoniem zei

Inderdaad heb ze ook reeds geprobeerd en ze zijn fantastisch.
Blijkbaar gaat het om een selectie van hoogwaardige chocolade die ze hiervoor hebben gebruikt!

Zeker eens proberen is de boodschap;-)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...