dinsdag, april 19, 2011

Paasellende

Nu blijkt dat ook ‘De Paashaas’ als gevolg van de vrije markt ten prooi is gevallen aan de ziekte dezes tijd, namelijk winstbejag, kunnen we wel stellen dat er geen zekerheden meer zijn. Het met onmiddellijke ingang opzeggen van zijn samenwerking met de ‘Easter Egg International Aviation Association’ - ‘De Paasklokken’ in de volksmond - luidde het einde in van een gouden tijd. Vroeger tuurden we een eeuwigheid de lucht in, hopende toch maar een glimp op te vangen van ‘De klokken van Rome’, nu weten we wel beter.


Ik durf ervoor te wedden dat hij op geen enkel moment stil heeft gestaan bij de gevolgen van zijn acties voor al die miljoenen kleine kindjes die de klokken maar al te graag zagen komen. Om van de grote kindjes nog maar te zwijgen. Akkoord, het opzeggen van die overeenkomst heeft hem geen windeieren gelegd. Zo kon hij niet alleen miljoenen uitsparen, hij keerde zich ook nog eens een eens riante bonus uit in de vorm van een purperen Ferrari waarmee hij zelf instaat voor de bedeling van de paaseieren. Snelle bak die Ferrari, want mijn pakketje zat gisteren in de bus. Van excuses omdat hij te lang door de zon had gereden geen spoor trouwens!



Om maar te zeggen dat ik zin had in ‘Sjoekelatte Eikes’, en dat de achterbank van de auto nu niet direct de geschikte plaats bleek om die te bewaren.

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...