Gisteren voor de eeste keer met mallen gewerkt. 't Is te zeggen, mogen kijken hoe het werd voorgedaan want ook dat is schijnbaar geen sinecure. Mal correct vullen, lucht eruit kloppen, overtollige chocolade eruit gieten maar ook weer niet teveel en dat alles zonder dat de keuken vol chocolade hangt... Volgende week is het aan ons. Halve melkchocolade noot, opgevuld met praliné en afgewerkt met een halve walnoot.
Blok melkchocolade gevuld met geroosterde hazelnoten.
Cupje van pure chocolade, gevuld met advocaat en praliné, afgewerkt met een halve pistachenoot
Pralinétruffel met witte chocolade en melkchocoladeschavelingen.Te laat in de les, geen idee wat er hier naast marsepein nog bij komt kijken.
5 opmerkingen:
Hè bah, wat lekker!
Spreken Bah & Lekker elkaar eigenlijk niet een klein beetje tegen?
Wanneer moet ik nog eens proefkonijn komen spelen?
Ah, op die onderste praline staat de S van Sarah, zie ik. Bedankt!
Of de S van Sylvie ...
Een reactie posten