maandag, oktober 12, 2009

Win een Megameister

Jägermeister pakte begin oktober uit met een limited edition van zijn sterkedrank: de Megameister. Deze reuzefles van 1,75 liter komt op 5.000 exemplaren uit en krijgt een bijgeleverde tap die het schenken, waarschijnlijk vooral na enkele glaasjes, makkelijker maakt. Voor diegenen die plots uit de lucht komen gevallen… Jägermeister is een populaire kruidenbitter die in 1878 in de Duitse stad Wolfenbüttel voor het eerst werd geproduceerd. Het merk groeit zowel nationaal als international en dat laat dan ook zich in de cijfers opmerken. De verkoop stijgt namelijk al jaren met meer dan 10% per jaar.
Jägermeister is niet alleen een populair drankje op kerstmarkten en winterhappenings… ook op rockfestivals zoals Groezrock en Graspop is/was Jäger de afgelopen jaren te verkrijgen en wel in trendy proefbuisjes. Van de 5.000 exemplaren van deze Megameister zijn er twee in het bezit van Coolinary.be. Eentje ligt in mijn vriezer te koelen voor eigen gebruik, eentje is op zoek naar een nieuwe eigenaar. Mijn grote ‘geven en nemen’ principe, weet u wel. Een wedstrijdje dringt/drinkt zich op…

Zoals steeds mag je in de commentbox, via Facebook en/of per mail (
sidfrisjes@gmail.com) een goede reden geven waarom je deze übercoole Megameister zou moeten winnen. Wie ook nog kan melden van welke band de bassist (groepsnaam + naam bassist) er tijdens de optredens telkens een fles Jägermeister doorjoeg maakt net een tikkeltje meer kans.

Zij die niet aan het langste eind trekken kunnen één van de 4498 andere flessen op de kop tikken in één van de volgende warenhuizen: Colruyt, Delhaize, Cora Rocourt en Carrefour.

11 opmerkingen:

Sid Frisjes zei

De winnaar wordt dit weekend bekend gemaakt!

Sylvie zei

Ik zet een stapje opzij wat het winnen betreft. De pralinen waren al een geschenk uit de hemel. Maar ik wou even vermelden dat de woordspeling dringt/drinkt wel weer mooi is.

Sid Frisjes zei

Sylvie, ik heb je al na een paar pintjes gezien... een fles megameister is inderdaad niet voor jou weggelegd hoor :-)

Alice zei

Ff geheel ter zijde, vermits ik de jagermeisterkelk aan mij laat voorbij gaan wegens "niet lekker"... zijn de flesjes baileys al aangekomen?

groetjes!

Sid Frisjes zei

Hey Alice, totnogtoe niets zien passeren...

Anoniem zei

ik zou een foto kunnen doorsturen wat de meister me al aangedaan heeft , maar ...

seb

Ruben zei

Ik kan zo'n fles Jägermeister goed gebruiken tegen de vallig :-)
En misschien helpt het ook nog tegen de Mexicaanse griep!

joris zei

Ik zou 'm geven aan iemand die zondag verjaart zodat hij ze kan opdrinken en zich zo wat minder oud voelt :-)

Sylvie zei

Merci hè, Sid! Ik had ze wel niet alleen soldaat gemaakt natuurlijk ;-)

joris zei

En de winnaar is?

Sid Frisjes zei

De winnaar wordt deze avond bekend gemaakt... Ga alle deelnames nog een keertje naast elkaar leggen en vervolgens beslissen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...