Ecusson Lait: Vloeibare botercaramel in een schelp van zachte melkchocolade
Rosace: Gekristalliseerde hazelnootcrème op smaak gebracht met koffie
Liberty: Een schelp van pure chocolade gevuld met crème van hazelnootpraliné met boter en koffie
Corail: Verse room met kokosnoot, rum en hazelnootpraliné afgewerkt met een vierkantje van amandelnougatine in een schelp van pure chocolade
En de winnaar is, godzijdank iemand die ook af en toe eens op coolinary.be komt piepen, medeblogger en collega. Felicidades Sylvie! Aan degenen die ik teleur moet stellen. Er komen vast en zeker nog andere gelegenheden. Better luck next time.
8 opmerkingen:
En die tegenprestatie Londen hoeft echt niet hoor. Als je daar nog niet geweest bent dan moet je zeker gaan als je geselecteerd bent. Gdmn ik ben echt wel een goede collega.
Allez, ik ben blij dat Sylvie de winnares is, want dat vind ik een sympathieke :-).
En zo loop je natuurlijk ook nog de kans dat ze meedeelt :).
Nondedoeme, die pralines zien er lekker uit!
Praktisch was haar winst alvast wel en ik heb idd mogen proeven, net zoals andere al dan niet deelnemende collega's.
Beste,
heb je een contactadres waar we je fijne informatie naar kunnen doorsturen?
Mvg,
Wim
Ik ben gewoon zo collegiaal hè :-) Ik heb er nu nog vijf over of zo waar ik zelf nog van kan genieten. Nog eens merci voor het geweldige begin van mijn dag!
@wim : stuur anders een mailtje naar sidfrisjes@gmail.com zodat ik je m'n adres kan bezorgen.
bedankt,
Chansard!!
Een reactie posten