Na de Godiva ervaring ondertussen in 't schooltje ook weer zelf in de weer geweest om pralines te proberen maken. Snel enkele foto's van het resultaat.Variatie op een Ben Hur: Marsepeinbodem, vulling met boter, fondant, mokkapasta, hazelnoot en een melkchocoladejasje.
Ben Hur: Marsepeinbodem, boter, fondant, mokkapasta, walnoot en witte chocoladejasje.
Marie-Jeanne: Marsepeinbodem en euhm -plafond, boter, fondant, praliné, melkchocoladejasje & schavelingen.
Tropicana: Marsepeinbodem, boter, fondant, melkchocolade, geraspte kokosnoot, Batida de Coco en een melkchocoladejasje.Alweer meer dan ons best gedaan denk ik dan. De collega's leken het alvast te lusten, al was er één onverlaat die die overheerlijke praline een ganse werkdag op zijn bureau heeft laten liggen. Geen idee of die ook nog werd opgegeten.
3 opmerkingen:
Man, ik wou dat ik bij jou werkte......... ze zien er telkens zo overheerlijk uit!
mail je me adres via aliceinwonderland@skynet.be, dan komt het flesje jou richting uit!
Wie oh wie heeft een praline zomaar laten liggen? Je had beter het noodnummer 580 gebeld, dan was ik mij onmiddellijk over de aan zijn lot overgelaten praline komen ontfermen.
Ze zien er weer heel njammie uit!
Een reactie posten