Wat een drukke dag gisteren! Zaterdagochtend omstreeks 2 uur 's nachts gaan slapen en om 6 uur uit de veren om de rest van de living te vloeren. Rond half 3 thuis aangekomen, snel een douche genomen en richting Vosselaar vertrokken. Daar wachtte mij de nobele taak om een gezelschap van 12 sympathieke dames (zo sympathiek dat ze op de link rechts van dit stukje zullen klikken om een stem op mij uit te brengen, hoop ik) bezig te houden tijdens een workshop "Tapas & Mezze".
Volgende hapjes passeerden de revue:
- Tzaziki
- Fetadip *
- Baba Ganoush *
- Guacamole
- Dadels met kruidenkaas
- Dadels met geitenkaas en spek *
- Dadels met pecannoot en suiker
- Geroosterde paprika met pijnboompitten
- Snel gemarineerde olijven
- Colombiaanse rijstkoekjes met rode bonen
- Geschroeide tonijn met verse kruiden *
- Griekse lamsgehaktballetjes (+ tomatensaus)
- Roereitjes met paddenstoelen (paasweekend hé)
- Pittige gemarineerde scampi's
- Mosselen met kaneel & basilicum *
- Bladerdeegtaartje met geitenkaas en appel
Het was heel plezant om te doen maar vooral ook heel lekker. Naast mijn persoonlijke favorieten heb ik een * gezet. Die receptjes zal ik één van de volgende wel eens online zetten.
Na de workshop terug richting Turnhout getrokken en vastgesteld dat ze in Café WirWar zowaar Tripel Karmeliet van't vat hebben. Dolletjes
5 opmerkingen:
Je hebt de glazen toch in de Wirwar laten staan?
eeuhm... ik heb er eentje gevraagd en meegekregen.
En achteraf kon je de dames naar huis rollen na zoveel lekkers?
Fo-to's! Fo-to's!
Er zijn er wel getrokken... misschien eens navragen bij Katrien. Als ik ze heb post ik ze wel eens...
Een reactie posten