dinsdag, juli 22, 2008

A part of the weekend never dies

Vrijdag half vijf, richting "Delhaize" voor de eerste mosseltjes van het jaar. 't Is te zeggen, de eerste in België want in New York had ik half mei al geweldige mossel friet gegeten. 2,99 € voor een kg mosselen, 1,49 € voor een zakje Provençaalse mosselgroentjes, witte wijn, pesto en peper... meer moet dat niet zijn. Lekker

3 uur later richting Turnhout voor een verjaardagsfeestje / barbecue. Snel gemarineerde ribbekes en kippenvleugels in de "Bio Planet" gehaald en ter plaatse tot de ontdekking gekomen dat ik eigenlijk niet zo veel honger meer had. Uiteraard niet kunnen weerstaan aan koude petatjes en cocktailsaus. Love it.

Zaterdagmiddag snertweer. Snel een Chinese kippensoep gaan eten bij "Soep & Sapjes" en te horen gekregen dat we vanaf oktober elders moeten zijn voor een snelle gezonde hap. Ik geloof dat de "Pizza Hut" die in't kort aan de "Carrefour" opent niet in aanmerking komt.

Zaterdagavond "Club Industria" Antwerpen. Gefeliciteerd aan het kersverse bruidspaar Isabel en Hans maar ook aan de traiteur van dienst. Carpaccio van tonijn, carpaccio van rund, gemarineerde lamsspiezen met een mosterdsausje, aardappeltjes met ganzenlever, enkele glazen champagne en dan moesten we het buffet nog passeren. Groene asperges, peultjes, rucola met pijnboompitten, zalm, tortellini met ricotta en spinazie, lamsrack, lapjes gebraad, ... Over naar het dessertenbuffet: onnoemelijk veel taarten waar ik me vooral de chocolade taart en de misérable nog van herinner. Kwijl.

Zondagmiddag doopfeest: sandwichkes, boterhammekes, warme ovenhapjes, koude hapjes, cava, krabcocktail, ...

Straks eens op de weegschaal gaan staan. Ik vrees dat tram 8 wel eens voor de deur kan staan.

2 opmerkingen:

saartje zei

Troost u met de gedachte dat het gesmaakt heeft!

Ik verloor tweehonderd gram bij het lezen van dit bericht... in de vorm van kwijl, dat wel :-)

natsalie zei

de weegschaal is na een weekendje culi-London ook niet echt vriendelijk voor mij :(

alleszins: mannen zoals jou hebben nu ook een naam:
kijk snel hier:
http://www.hln.be/hln/nl/35/Seks-Relaties/article/detail/355598/2008/07/22/Gastroseksueel-verleidt-met-kookkunsten.dhtml

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...