donderdag, juli 24, 2008

BBQ

Het zonneke schijnt! Kan ik eindelijk die nichterige kleuren (pistache / raspberry) verwijderen. Ideaal bij goed weer, een barbecue! En dat hoeft heus geen flink uit de kluiten gewassen Patton of Boretti van + 800 € te zijn, een klein wegwerpexemplaar kan ook al wonderen doen. Het is zelfs makkelijk mee te nemen op een fietstochtje. Scampi's in een jasje iemand?

4 opmerkingen:

E. Stilker zei

Hier in Canada heeft bijna iedereen zo'n mega gas bqq. De prijs is dan ook iets economischer. Gek genoeg zijn ze vrij traditioneel met wat op de BBQ te leggen. Hamburgers, hotdog worstje of steak. Heel het brochetten/kipfilet/worsten/spek gedoe is hun vreemd.
Ik heb me toch een houtskool BBQ aangeschaft (Barbecook). (Ook handig voor paella) In 20min klaar om te bakken, zonder aanmaak blokjes. Scampi's in een jasje zien er geweldig uit. Mijn BBQ specialiteiten zijn tandoori kip, kip in chipotle marinade en huisgemarineerde ribbekes(zie http://estilker.blogspot.com/search?q=ribs) en om lekker Noord-Amerikaanse te doen: Angus Beef T-Bone Steak!

Sid Frisjes zei

Hmm.

Foto vd scampi's komt van 9th avenue food festival en in tegenstelling tot wat de post/foto doet vermoeden zijn die in hete olie klaargemaakt. Ze druipen een beetje uit op de bbq!

Ik denk dat Sarah jou ribbekes ooit voor mij heeft klaargemaakt al kan ik er helemaal naast zijn. Klinkt allemaal heel lekker, dat wel.

E. Stilker zei

Dju ... je misleidt je bloglezer.

Wist ik niet dat Sarah dat al eens heeft klaargemaakt. Hoop dat het lekker was ..

sarah zei

goh ik dacht dat dat nog een ander ribbekesrecept was.. maar nu jullie er mij aan doen denken: merci voor de inspiratie!

enneuh, sid, scampi's, fietstochtje.. heb jij het hier over een luxepicknick, say Sunday?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...