vrijdag, juli 18, 2008

Respect

Het folkfestival Dranouter steekt Werchter (oesters) en VTM live (cava) netjes de loef af wanneer het komt op exclusief eten serveren op de festivalweide.

Sterrenchef Kobe Desramaults, nog altijd maar 28 trouwens, staat met een standje op het restaurant en zorgt er persoonlijk voor dat je voor het luttele bedrag van 5 euro een voor- hoofd of nagerechtje achter de kiezen kan steken. Vijftien euro voor een volledige menu met andere woorden? Maximum respect denk ik dan.

Maximum respect ook voor het Absolutely Free Festival. Zij overtuigden Cindy Frey om een gezonde wokmaaltijd uit te denken voor op hun festival. De combinatie fotograaf / licensend chef is blijkbaar populair. We noemen geen namen en kijken naar niemand (maar staan toch voor de spiegel Sid te scanderen) is met dezelfde dingen bezig maar dan op zijn eigen slome tempo. Mag ik anders ook niet op een festival koken?

Respect ook voor de mosselen die in het land zijn en, tatataa... (loftrompet), lang niet zo duur zijn als verwacht.

3 opmerkingen:

sarah zei

ik wil wel wat volk op ons terras (bijna af! bijna af!) uitnodigen, lauw bier in bekertjes serveren, een chemisch toilet huren en muziek is er al van bij de buren. en dan mag jij koken. goe?

saartje zei

en daarom eten wij deze week nog mosselen!

Sid Frisjes zei

Bon, mosselen in Borgerhout dus of gaan we weer een workshop "oesters openen" doen. Laat maar weten wanneer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...