donderdag, juli 03, 2008

Gratinwedstrijd loopt op zijn einde...

Ik stond er zo goed op in de “Gratinwedstrijd” van Valio Vache Bleu en vlak voor de deadline (4/07/08 middernacht) tikt de teller van mijn eerstvolgende Nederlandstalige concurrente miraculeus met ongeveer 100 stemmen aan. Mijn ruime voorsprong ben ik kwijt (ik sta zelfs achter) en die workshop met Wout Bru zal ik wel op mijn buik kunnen schrijven. Tenzij…

Tenzij de jury me goedgezind is en vindt dat ik, met die basic aardappelgratin van mij, wel een lesje kan gebruiken van een professionele chef.

Of tenzij iedereen die nog niet gestemd heeft toch de moeite neemt om 2 stemmen voor me uit te brengen en collega’s, vrienden en familie weet aan te moedigen om hetzelfde te doen. (denk myspace, facebook, blog, mailing…)

Stemmen doe je nog altijd zo :

Surf naar
www.lacremedelacreme.be, klik op “de gratin van de bloggers” vervolgens op “Yves’s Blog” en breng daar je stem uit. Als je vervolgens onderaan op “FR” klikt kom je op de Franse versie van deze wedstrijd uit (www.legratinbelge.be) en kan je nogmaals stemmen.

3 opmerkingen:

Sarah zei

ik heb echt mijn best al gedaan!!

Sid Frisjes zei

Dat wil ik goed geloven... Merci

Anoniem zei

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...