Lang geleden dat hier nog eens een receptje verscheen, laat staan eentje uit de reeks "Smaken Verschillen". Ik heb dus wat goed te maken en dat doen we met een cocktail uit de barkast van Nid & Sancy. Vorig weekend moesten we in dezelfde zaal draaien als Nid & Sancy en beloofde ik hen een thermos van hun favoriete anti oxidant margarita cadeau te doen. Een uitgelopen bezoekje aan de bomma en een acuut gebrek aan gember gooide echter roet in het eten. Laat dit je vooral niet tegenhouden om zelf aan de slag te gaan met een semi gezonde cocktail.
Ingrediënten:
50 ml Tequila
15 ml Triple Sec
30 ml fresh squeezed lemon
30 ml mix van honinggezoete groene thee met geraspte gember en verse munt.
verse munt
gecrushed ijs
Bereiding:
* Groene thee maken, verse munt, geraspte gember en honing toevoegen. Laten afkoelen.
* Tequila, Triple Sec, groene thee, limoensap en gecrushed ijs in een shaker doen... schudden en serveren in een margarita glas, gegarneerd met een blaadje verse munt.
Rest er mij nog te zeggen dat het optreden in de Kuub in Turnhout een bommetje was, Nid & Sancy geweldig toffe mensen zijn en wie hen in de nabije toekomst nog aan het werk wil zien daarvoor best naar Azië afzakt.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten