woensdag, oktober 31, 2007

Wijnklimaatkast

Coolinary heeft het afgelopen jaar tal van prijzen uitgedeeld, een workshop Mexicaans koken voor 8 personen, een jaarabonnement op Elle Eten, een exemplaar van “Het Gerecht” van Homarus en één van “I like food, food tastes good”. Stuk voor stuk gelukkige lezertjes, daar doen bloggers het toch voor? Ik twijfel er dan ook niet aan dat karma bestaat want gisteren bleek dat ik zelf een wedstrijd gewonnen had. Driewerf hoera voor mezelf.

Twee weken geleden was het Megavino, een flink uit de kluiten gewassen wijnbeurs waar ik wegens andere verplichtingen niet op aanwezig kon zijn. Jammer, want tegen een namiddag kwaliteitswijn proeven zeg ik normaal gezien niet nee. Op het nieuws lieten ze zien dat de markt zich niet enkel meer richt op de oudere wijnliefhebber maar nu ook op dertigers. Zij weten namelijk als geen ander de wijnen uit nieuwe wijnlanden (met draaistop) te appreciëren en ze zijn tevens niet te min om van een goed glas rosé te genieten. Samen met kwaliteitskrant De Morgen werd er een wedstrijd uitgeschreven om de beurs de nodige luister bij te zetten en die blijk ik nu gewonnen te hebben.

Binnen afzienbare tijd mag ik mezelf de gelukkige eigenaar noemen van een trendy wijnklimaatkast, gevuld met 215 wijnen. (winkelwaarde 6.000 €) Mijn kookmodules zitten er in januari op en ik had me al voorgenomen om te starten met een cursus wijn. Perfecte timing om een geweldig cadeau te winnen. Binnenkort op coolinary te winnen, een heerlijke flesje wijn.

5 opmerkingen:

Sarah zei

ik vind het echt straf, en super toepasselijk! inderdaad: driewerf hoera!! :)

Anoniem zei

Als ge 215 wijnen wint, zit er dan zowiezo geen flesje wijn in voor Bibieke, een trouwe lezer van uw schrijfselen?! :-)

Proficiat! Laat het u smaken!

natsalie zei

waarom niet gewoon een wijnfeest geven!
Heb jij niet net een feestelijke wijnleeftijd bereikt? Is dat geen reden tot een wijnfeest voor de mensen uit de doelgroep die Megavino voor ogen had?

Sid Frisjes zei

Dat moet wel lukken hé... als dat huis af is. Ik betwijfel of die kast tegen die tijd al leeg is :-)

Als we er wekelijks eentje kraken komen we vlot 4 jaar en 7 weken toe. Niet te geloven dat ik met mijn hoofd in de wolken rondloop.

Ruben zei

Wow, dat is wel een mooie prijs!

Trouwens, ken je www.wijnspecialist.be al?
Mooie, overzichtelijke site boordevol nuffige fips.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...