maandag, november 19, 2007

Maandag menudag

Onder het motto "maandag menudag" hierbij de gerechtjes die we straks gaan maken/eten.

* Soepje van venkel, pompoen en kokosmelk met reuzegarnalen
* Roodbaarsfillet met kruidenkorstje op een bedje van paprika en courgette
* Whiskybavarois

Zaterdag gaan eten in restaurant "Deville" in Arendonk en aangezien we met 9 personen waren (wèl gereserveerd) volgde er na de begroeting direct de vraag om zoveel mogelijk hetzelfde te bestellen. Vier personen gingen voor de tapas, drie voor de mixed grill, eentje voor een wokschotel en een voor de gebakken zalmfilet. De tapas konden wel even op zich laten wachten want er was net een grote groep geweest wist het meisje ons te vertellen en die mixed grill voor 3 personen zou niet gaan want dat is met minimum 2 personen te bestellen... En ik die dacht dat 3 personen er toch minstens 2 zijn. Soit, gebakken zalmfilet laten vallen en ook maar mixed grill genomen. En welke saus wensen de heren daarbij? Currysaus... hebben we niet! Béarnaisesaus... hebben we niet! Vier keer pepersaus dan maar, lekker gemakkelijk voor de kok.

Zondagavond kaas en wijnavond bij de bomma (waardoor ik wel de chocomelk met koeken bij Sarah moest missen) en dat was gezellig. Teveel lekkere kazen en eentje die me niet bekomen was. De frangipane taart en de fruitvlaai heb ik dan maar aan me voorbij laten gaan.

6 opmerkingen:

natsalie zei

de chocomelk met pannenkoeken was ook héééél gezellig!

Sarah zei

ja, ge had maar prioriteiten moeten stellen he :)

en ge hebt ook jungle-speed-met-zeven-man-rond-het-eiland gemist.

amai seg, de party of the year en sid frisjes was er niet bij. nondedoeme toch. ;p

Sid Frisjes zei

Als de Joris niet onderstenboven aan het plafond heeft gehangen kunt ge volgens mij bezwaarlijk van een "party of the year" spreken :-)

En zoals al eerder gemaild/sms't "sorry dat we er niet bij konden zijn"

Anoniem zei

Ik ken een beter adresje om in Arendonk te gaan eten... :)

Anoniem zei

De joris hangt elke week ondersteboven aan een plafond, dus dat lijkt me ook geen argument om over een party of the year te spreken!

Sid Frisjes zei

Het is inderdaad geen argument, ge hebt gelijk, maar vergelijk het met nen dierentuin. In elke dierentuin zitten apen en olifanten en als die er niet zitten is het toch niet "den besten" dierentuin!.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...